Presentation

När coronakrisen är över och det är dags att mötas igen - då behöver du mig! 

Som moderator ställer jag de frågor som publiken verkligen vill ha svar på. Rakt och tufft ibland, som en god reporter. Men också lyhört och vänligt, med en glimt i ögat. I en varm och generös stämning uppstår oftast de bästa samtalen. Jag arbetar på både svenska och engelska.

För ett bra resultat krävs goda förberedelser. Jag lägger ner stort arbete på research inför mina uppdrag. Ofta kan jag bistå arrangörer med upplägg, bolla idéer och namn. Att hålla tider är också viktigt för ett lyckat arrangemang – det är jag bra på!

Med min bakgrund som både nyhetsreporter och disputerad statsvetare (Uppsala Universitet, 2001) har jag ett djupt intresse för samhället, politiken och dess utövare. Och då menar jag inte bara dramatiken på ytan, utan det svåra och känsliga arbetet att förbättra världen med en komplicerad verktygslåda.

Bakgrund

Moderator och politisk frilansjournalist i Garme Media AB sedan 2006. Politisk reporter på Expressen 2002-2006. Fil dr i statskunskap vid Uppsala Universitet 2001 med avhandlingen Newcomers to Power.

Arbetsgivare och uppdragsgivare längre tillbaka i tiden, i urval: Expressen (reporter och ledarskribent), Barometern (reporter och kulturredaktör), Dagens Politik (reporter), Veckans Affärer (reporter), tidskriften Arena. Teaterredaktör på City Nytt. Redaktör på tidskriften Bang. Extra föredragande i Riksdagens Finansutskott. Forskarstudier och seminarieledning i statskunskap vid Uppsala Universitet.

Uppvuxen i Uppsala. Studier i franska och italienska i Aix-en-Provence och Florens. Fil kand i statskunskap, nationalekonomi och franska vid Uppsala Universitet 1990.
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.